Jste zde

Zápis do přípravné hudební výchovy, hudební nauky a pěveckého sboru Kuřátka pro školní rok 2023/2024

Zápis do přípravné hudební výchovy, hudební nauky a pěveckého sboru Kuřátka bude pro školní rok 2023/2024 probíhat prostřednictvím rezervačního systému dostupného přímo z elektronické žákovské knížky. Věnujte proto prosím pozornost následujícím informacím:

  1. Zápis do přípravné hudební výchovy, hudební nauky a pěveckého sboru Kuřátka bude probíhat od 1. 9. 2023 0:00 hodin do 8. 9. 2023 23:59 hodin.
  2. Zápis se bude uskutečňovat prostřednictvím rezervačního systému, který bude dostupný přímo z prostředí elektronické žákovské knížky jednotlivých žáků. Je tedy nezbytné mít k dispozici platné přihlašovací údaje do elektronické žákovské knížky. Zákonní zástupci stávajících žáků školy tyto údaje v průběhu uplynulých let již obdrželi. Pokud tyto údaje nemáte k dispozici, napište na e-mail info@zusklapkova.cz a my vám je zašleme znovu. Zákonní zástupci žáků nově přijatých pro školní rok 2023/2024 obdrží přihlašovací údaje na e-mail uvedený v přihlášce nejpozději do 11. 8. 2023.  
  3. Rozvrh hodin přípravné hudební výchovy, hudební nauky a pěveckého sboru Kuřátka naleznete ZDE. V tomto rozvrhu si vyberte termín výuky, který Vám nejvíce vyhovuje a zapíšete se do něj prostřednictvím rezervačního systému. Ve dnech vyhrazených pro zápis je možné vybraný termín pomocí rezervačního sytému změnit. Po ukončení zápisu můžete termín změnit prostřednicím učitelů hudební nauky nebo napište na e-mail info@zusklapkova.cz
  4. V období od 1. 8. 2023 do 25. 8. 2023 bude možné si práci s rezervačním systémem nezávazně vyzkoušet. Upozorňujeme, že údaje vložné v tomto období budou před zahájením řádného zápisu vymazány.
  5. V případě pěveckých sborů se prostřednictvím rezervačního systému zapisují pouze žáci, kteří budou navštěvovat pěvecký sbor Kuřátka. U ostatních sborů je rozvrh pevně daný. Pokud nevíte, který z pěveckých sborů budou Vaše děti navštěvovat, naleznete potřebné informace ZDE.
  6. ​Podrobné informace o organizaci výuky hudební nauky naleznete ZDE.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer